Homeopatia

Centre Es Taller - Manacor

Qué es l'homeopatia?

L’homeopatia és una pràctica terapèutica desenvolupada pel metge alemany Samuel Hahnemann a principis del segle XIX. El seu objectiu és restablir la salut mitjançant l’administració de medicaments homeopàtics seleccionats individualment segons la llei terapèutica dels semblants.

Qué es la llei dels semblants?

La llei dels semblants estableix que una substància amb la capacitat de produir una simptomatologia determinada en persones sanes pot guarir a persones malaltes amb aquesta mateixa simptomatologia si s’administra en dosis mínimes.

Els medicaments homeopàtics són d’origen natural (mineral, vegetal o animal) preparats minuciosament en un procés de potenciació que inclou la dilució progressiva i seriada de la substància medicinal i la dinamització repetida per una potent agitació manual o mecànica.

El tractament homeopàtic està indicat en general per a qualsevol malaltia psíquica, física o psicosomàtica i és adequat per a qualsevol època de la nostra vida ( en la infància, en l’edat adulta i per a la gent gran). També és un tractament indicat per a l’embaràs i durant la lactància, ja que en cap cas provoca efectes secundaris.

Qué fa l'homeopatia?

Disminueix la susceptibilitat de l’individu a les malalties, estimulant els mecanismes immunològics inespecífics.

Quin és l'objectiu de l'homeopatía?

L’objectiu de l’homeopatia és aconseguir el restabliment global del pacient mitjançant l’estimulació del procés natural propi de cada persona.

Si tens dubtes, contacta'ns i t'ajudam a resoldre-les.