Centre d'Osteopatia i 

  Teràpies Globals

Ningú sap més de tu que el teu cos. Aprèn a escoltar-lo.

Osteopatia

Al Centre Es Taller tractem amb Osteopatia, des de la perspectiva Global i amb diferents enfocaments interrelacionats entre si:

Llegir mes >>

Fisioteràpia

Al Centre Es Taller oferim servei de fisioteràpia gràcies al fet que comptam amb un excel·lent equip amb àmplia experiència i formació.

Llegir mes >>

Qué son les teràpies globals?

Les medicines i teràpies globals es fonamenten en el concepte de globalitat o holisme, i constitueixen una concepció de la pràctica terapèutica diferent a la de la medicina tradicional. 

Consisteix en una mirada integradora que concep l’organisme humà com un sistema complex, i que descriu el seu equilibri o desequilibri en termes d’interacció entre la part físico-biològica, la part emocional i la mental.


Llegir mes >>

Teràpies al Centre Es Taller 

Constel.lacions Familiars

Arbre Genealògic

L'estudi de el sistema familar ens permet entendre l'efecte que té en la nostra vida i especialment en les relacions personals.


Concretament amb la nostra familia, amics, entorn de feina, o grups sociales en general on succeeixen situacions o problemes que ens obstaculitzen a l'hora de relacionar-nos amb llibertat.

Formació Mètode CEC:

Cos, Emoció i Conciència

Aquesta formació es basa en teràpies corporals, gestalt i sistèmica permetent als que la realitzen, coneixer i comprendre la interrelació que es produeix entre el cos, les emocions i la ment.

S'aprèn a desenvolupar les conductes correctives i preventives necessàries per a obtenir un equilibri i una salut satisfactoris per iniciar un canvi cap a la transformació de la nostra vida. 

Tallers Estacionals

Creixement personal i emocional

Experimentar l'aquí i l'ara, prenent consciència d'un mateix, amb l'objectiu de coneixer-se, acceptarse i dur a terme canvis en el nostre día a día que ens permetin viure millor amb el nostre entorn i relacions socials.


Inicia el teu procès d'autoconeixement i fes els canvis necessaris per sentirte millor i viure plenament.

"Es un bon dia per prendre la decisió de canviar, d´iniciar el teu procès de tranformació, de veure la realitat  tal com és i començar a volar"

Escriu-nos, t'estenem la mà!