Taller de 

Constel·lacions familiars

Centre Es Taller - Manacor

Pròxim Taller de 

Constel·lacions familiars:

Les places son limitades, si et fa ganes apuntar-te  no dubtis en fer-ho el més aviat possible.

Què he de fer per participar en un taller de constel.lacions? 

Cridant o enviant un WhastaApp al telèfon: 665567782 

El pagament es pot fer per Bizum a n'aquest mateix numero o mitjançant transferència a: ES02 2100 4395 2802 0001 1572

Com puc assegurar-me  que constel·laré? 

Per raons d'índole terapèutica, de vegades no resulta adequat fer una constel·lació, sinó una intervenció d'un altre tipus.

En el desenvolupament del taller, el terapeuta necessita estar lliure de donar el millor i no sentir-se obligat/da a fer una constel·lació quan no la creï adequada. 

Tot el taller forma part de l'aprenentatge, no únicament la  pròpia constel·lació. Al llarg del taller un reb comprensions i moviments que el poden ajudar a viure els seus assumptes de la vida de la manera més saludable i feliç. 

Cal afegir que en general es viu una experiència enriquidora i en molts casos guadidora. Alguns participants ens comenten com van tenir comprensions essencials fent de representants, o fins i tot d'assistents. Comprensions que van provocar moviments interns importants o canvis rellevants per a la persona i la gestió posterior de la seva vida.

És un mètode terapèutic englobat dins la teràpia sistèmica creada i desenvolupada per Bert Hellinger.

La nostra història familiar, entesa com un sistema en què tots els seus membres estan relacionats, pot influir profundament en la nostra personalitat, el nostre comportament i les nostres relacions.

Mitjançant aquests tallers es poden veure certes dinàmiques e implicacions familiars que contribueixen  a generar i mantenir els problemes i les dificultats , i a partir d´aquí es treballa per reordenar-les, anant cap a una imatge que dóna pas a una solució reconciliadora.


L´amor creix i floreix dins un ordre”

No hi ha res que tingui més influència en els fills que la vida no viscuda del pare o la mare” 

(C.G.Jung)