Taller Estacional de Primavera

Centre Es Taller - Manacor

Qué son els Tallers Estacionals del Centre Es Taller?

En aquests Tallers  de creixement personal es realitzen activitats que relacionen el treball corporal, emocional i energètic, fent servir el nostre cos com a vehícle de tot aquest procés d'autoconeixement.

Es basen en el Mètode Cos, Emoció i Consciència  d'En Tòfol Salas que combina disciplines com la Sofrologia, Cos i consciència, la Teràpia Gestalt, la Teràpia corporal i el moviment sistèmic.

El Taller de Primavera

Què ens passa durant la primavera i com ens afecta?

Aquesta es una estació d'obertura. Venim de l'hivern on hem estat en la nostra interioritat i durant el canvi cap a la primavera, nosaltres comencem el procés d'obertura.

És una estació on ens reactivem i ens obrim. Treballem aquesta obertura mitjançant el cos amb les diferents activitats: obertura de cintura, obertura de la nostra comunicació, obertura del nostre interior exterioritzant les emocions reprimides.

Testimoni  de participant al  Taller de primavera.

Quina part del COS és l'afectada durant la Primavera?

Els órgans més actius en aquesta època de l'any són el fetge i la vesícula biliar, per aquest motiu es una estació de desintoxicació. 

Corporalment són la musculatura i la visió, (per la relació que aquesta estació te amb l'augment de llum)  les que prenen importància durant aquest taller i les que fem servir com a vehicle per connectar amb nosaltres mateixos, obrir-nos i expressar-nos. 

Quines EMOCIONS es treballen al Taller de Primavera?

Les emocions que predominen aquesta estació i que treballem durant aquest taller mitjançant aquestes àrees del cos, són la ira i la rabia, expressant-les a través del crit

La rabia és una emoció que apareix quan trobem les nostres limitacions. Aquesta emoció, com totes les emocions bàsiques es molt necessari expresar-la i extreurer-la, per l'efecte que tenen en la nostra salut si les reprimim. Per acconseguir-ho es necessari estar conectats amb nosaltres mateixos, per escoltar-nos, detectar aquesta emoció i expressar-la .

La ràbia té molt a veure amb la nostra posició en el món de sabre quin es el nostre espai, separar el que és nostro del que és dels altres i sobretot dels limits, de la nostra opinió,  de les nostres emocions, dels nostres pensaments,el nostre criteri, que ens ajuda a prendre d'una vegada per totes la nostra posició dedins la nostra vida i dins el món.

Per què t'ajuda a fer aquest taller?

Aquest taller t'ajudarà a connectar amb tu mateix, obrir-te cap al món i la vida. 

Durant aquest taller farem diferents activitats que et permetran connectar amb el teu interior, identificar la ira i la rabia acumulades i expresar-les, aconsseguint alliberar-te de sentiment i emocions reprimides. Guanyar seguretat en tu mateix i acceptar-te tal com ets.

 Treballem l'obertura cap a l'estiu.

Detalls del próxim Taller de Primavera

Quan?

Dissabte 13 

d´abril  2024

Quin horari?

De 9:30h a 19:00h

On?

Son Tovell - Manacor

Imparteix

Tòfol Salas

Preu

90€

Reserva la teva plaça:

Escriu-nos  al correu info@centreestaller.com

Crida'ns al 971 84 42 72 o 665 56 77 82

Taller de Tardor

Taller d'Hivern

Taller d'Estiu