Taller Estacional de Primavera

Centre Es Taller - Manacor

Qué son els Tallers Estacionals del Centre Es Taller?

En aquests Tallers de creixement personal es realitzan activitats que relacionen el treball corporal, emocional i energètic, fent servir el nostre cos com a vehícle de tot aquest procés d'autoconeixement.

Es basen en el Mètode Cos, Emoció i Conciència den Tòfol Salas que combina disciplines com la Sofrologia, Cos i consciència, la Teràpia Gestalt, la Teràpia corporal i el moviment sistèmic.

El Taller de Primavera

Qué ens pasa durant la primavera i com ens afecta?

Aquesta es una estació d'apertura. Venim de l'hivern on hem estat en la nostra interioritat i durant el canvi cap a la primavera, nosaltres començam el procès d'apertura.

Es una estació on ens reactivam i ens obrim. Treballant aquesta apertura a trevés del cos amb les diferents activitats: obertura de cintura, obertura de la nostra comunicació, obertura del nostre interior exterioritzant les emocions reprimides.

Testimoni de participant al Taller de primavera.

Quina part del COS es l'afectada durant la Primavera?

Els organs més actius en aques època de l'any son el fetge i la vesicula biliar, per aquest motiu es una estació de desintoxicació.

A nivell corporal son la musculatura i la visió, (per la relació que aquesta estació te amb l'augment de llum) les que prenen importáncia durant aquest taller i les que fem servir com a vehicle per coenctar amb nosaltres maeixos, obrir-nos i expresar-nos.

Quines EMOCIONS es treballen al Taller de Primavera?

Les emocions que predominen aquesta estació i que treballam durant aquest taller mitjançant auqestes áreas del cos, son la ira i la rabia, expresantles a través del crit.

La rabia es una emoció que apareix quan trobam les nostres limitacions. Aquesta emoció, com totes les emocions básiques es molt necessari expresar-les i extreure-les, per l'efecte que tenen en la nostra salut si les reprimim. Per acconseguir-ho es necessari estar conectats amb nosaltres mateixos, per escoltarnos, detectar aquesta emoció i expresarla .

La ràbia te molt a veure amb la nostra posició en el mon de sabre quin es el nostre espai, separar lo que es nostro de lo que es dels altres i sobre tot dels limits, de la nostra opinió de les nostres emocions, nostres pensaments, nostres criteris, que ens ajuda a prendre d'una vegada per totes la nostra posició dedins la nostra vida i dins el mon.

Per què t'ajuda fer aquest taller?

Aquest taller t'ajudarà a conectar amb tu mateix, obrirte cap al mon i la vida.

Durant aquest taller farem diferents activitats que et permetran conectar amb el teu interior, identificar l'ira i la rabia acumulades i exresar-les, aconseguint alliberarte de sentiment i emocions reprmides. Guanyar seguretat en tu mateix i acceptarte tal com ets.

Treballam l'obertura cap a l'estiu.

Detalls del próxim Taller de Primavera

Quan?

xx de Gener

Quin horari?

De 9:30h a 19:00h

On?

Son Tovell - Manacor

Imparteix

Tòfol Salas

Preu

90€

Reserva la teva plaça:

  • Escriu-nos al correu info@centreestaller.com

  • Emplena el seguent formulari i et contactarem

  • Crida'ns al 971 84 42 72 o 665 56 77 82

Et contestarem per confirmar la plaça

Formes de pagament

  • Per Bizum

  • Per Transferència

  • En efectiu o tarjeta al Centre Es Taller

Pots pagar cada taller per separat.

Si vols fer el Cicle de Tallers Estacionals cencer,

pots obtinir un 10% de descompte

¡Sol·licita més informació!

Testimoni de participant al Taller de primavera.

Taller de Tardor

Taller d'Hivern

Taller d'Estiu