Taller Estacional d'Hivern

Centre Es Taller - Manacor

Qué son els Tallers Estacionals del Centre Es Taller?

En aquests Tallers de creixement personal es realitzan activitats que relacionen el treball corporal, emocional i energètic, fent servir el nostre cos com a vehícle de tot aquest procés d'autoconeixement.

Es basen en el Mètode Cos, Emoció i Conciència den Tòfol Salas que combina disciplines com la Sofrologia, Cos i consciència, la Teràpia Gestalt, la Teràpia corporal i el moviment sistèmic.

El Taller d'Hivern

Qué ens pasa durant l'hivern i com ens afecta?

Aquest procés d'interioritzacio que varem iniciar a la tardor, ens dur a treballar directament l'interioritat durant l'hivern. Es un període de recerca interior, amb l'intenció de comprendre'ns, consolidar-nos, corregir i ajustar lo que detectam de nosaltres mateixos.

A l'hivern augmenta la nostra rigurositat i concentració. També es un procés d'eliminació de tensions que ens bloquejen.

Testimoni del Taller d'Hivern

Quina part del COS es l'afectada durant l'hivern?

Les parts del cos que mes importancia tenen durant l'hivern son el ronyo i la bufeta, així com els ossos. L'energia ying, es l'energia de l'hivern i replega cap el nostre interior, esta molt mes present fent-se mes gran.

En aquest taller, les activitats es treballen amb ritmes molt tranquils i lentos, interioritzant cada exercici lentament.

Quines EMOCIONS es treballen al Taller d'hivern?

Les emocions que caracteritzen l'hivern son la por, l'angoixa i el dubte i que son expressades generalment amb suspirs. L'expressió de la por és molt important, ja que si no la treballem, podem sentir-nos paralitzats, i es bloquejadora del cami cap el coneixement.

La por es l'emoció que més ens limita, per tant, si s'expressa i es supera augmentem moltíssim la nostra força interior. Al taller d'hivern treballem la por expressant-la mitjançant el nostre cos.

En qué t'ajudarà fer aquest taller?

Aquest taller t'ajudará a expresar, exterioritzar la por i les inseguretats de manera molt clara.

Aquesta expresió es molt important ja que si no expresam aquestes emocions perdem poc a poc la conexió amb nosaltres mateixos, amb altres emocions. Si la mantenim durant llarg temps dins un mateix, podríem arribar a experimentar neurosis o paranoia, a mes de bloquetjos per conectar amb la vida.

Detalls del próxim Taller d'Hivern

Quan?

Dissabte dia 11 de febrer 2023

Quin horari?

De 9:30h a 19:30h

On?

Son Tovell - Manacor

Imparteix

Tòfol Salas

Preu

90€

Reserva la teva plaça:

  • Escriu-nos al correu centreestaller@gmail.com

  • Crida'ns al 971 84 42 72 o 665 56 77 82

Pots pagar cada taller per separat.

Si vols fer el Cicle de Tallers Estacionals sencer,

pots obtinir un

10% de descompte


¡Sol·licita més informació!

Taller de Tardor

Taller de Primavera

Taller d'Estiu