Taller Estacional d'Hivern

Centre Es Taller - Manacor

Què són els Tallers Estacionals del Centre Es Taller?

En aquests Tallers  de creixement personal es realitzan activitats que relacionen el treball corporal, emocional i energètic, fent servir el nostre cos com a vehícle de tot aquest procés d'autoconeixement.

Es basen en el Mètode Cos, Emoció i Conciència  En Tòfol Salas que combina disciplines com la Sofrologia, Cos i consciència, la Teràpia Gestalt, la Teràpia corporal i el moviment sistèmic.

El Taller d'Hivern

Que ens pasa durant l'hivern i com ens afecta?

Aquest procés d'interioritzacio que vam iniciar a la tardor, ens dur a treballar directament l'interioritat durant l'hivern. Es un període de recerca interior, amb la intenció de comprendre'ns, consolidar-nos, corregir i ajustar allò que detectem de nosaltres mateixos.

A l'hivern augmenta la nostra rigorositat i concentració. També es un procés d'eliminació de tensions  que ens bloquejen.

Testimoni del Taller d'Hivern

Quina part del COS es l'afectada durant l'hivern?

Les parts del cos que més importància tenen durant l'hivern són el ronyo i la bufeta, així com els ossos. L'energia ying, és l'energia de l'hivern i replega cap el nostre interior, està molt mes present fent-se més gran.

En aquest taller, les activitats es treballen amb ritmes molt tranquils i lentos, interioritzant cada exercici lentament.

Quines EMOCIONS es treballen al Taller d'hivern?

Les emocions que caracteritzen l'hivern son la por, l'angoixa i el dubte i  són expressades generalment amb suspirs. L'expressió de la por és molt important,  ja que si no la treballem, podem sentir-nos paralitzats, i es bloquejadora del camí cap el coneixement. 

La por es l'emoció  que més ens limita, per tant, si s'expressa i es supera augmentem moltíssim la nostra força interior. Al taller d'hivern treballem la por expressant-la mitjançant el nostre cos. 

En  qué t'ajudarà fer aquest taller?

Aquest taller t'ajudará a expresar, exterioritzar la por i les inseguretats de manera molt clara. 

Aquesta expresió és molt important ja que si no expresam aquestes emocions perdem poc a poc la conexió amb nosaltres mateixos, amb altres emocions. Si la mantenim durant llarg temps dins un mateix, podríem arribar a experimentar neurosis o paranoia, a mes de bloquetjos per conectar amb la vida.

Detalls del próxim Taller d'Hivern

Quan?

Dissabte dia 17 de febrer 24. 

Quin horari?

De 9:30h a 19:30h

On?

Son Tovell - Manacor

Imparteix

Tòfol Salas

Preu

90€

Reserva la teva plaça:

Escriu-nos  al correu centreestaller@gmail.com

Crida'ns al 971 84 42 72 o 665 56 77 82

Taller de Tardor

Taller de Primavera

Taller d'Estiu