Taller Estacional d'Hivern

Centre Es Taller - Manacor

Qué son els Tallers Estacionals del Centre Es Taller?

En aquests Tallers de creixement personal es realitzan activitats que relacionen el treball corporal, emocional i energètic, fent servir el nostre cos com a vehícle de tot aquest procés d'autoconeixement.

Es basen en el Mètode Cos, Emoció i Conciència den Tòfol Salas que combina disciplines com la Sofrologia, Cos i consciència, la Teràpia Gestalt, la Teràpia corporal i el moviment sistèmic.

El Taller d'Hivern

Qué ens pasa durant l'hivern i com ens afecta?

Aquest procés d'interioritzacio que varem iniciar a la tardor, ens du a treballar directament l'interioritat durant l'hivern. Es un periode de recerca interior, amb l'intenció de comprendre-ns, consolidar-nos, corregir i ajustar lo que detectam de nosaltres mateixos.

A l'hivern augmenta la nostra rigurositat i concentració. També es un procés d'eliminació de tensions i que ens bloquetjen.

Testimoni del Taller d'Hivern

Quina part del COS es l'afectada durant l'hivern?

Les parts del cos que mes importancia tenen durant l'hivern son el ronyo i la bufeta, així com els osos. L'energia ying, es l'energia de l'hivern i replega cap el nostre interior, esta molt mes present fent-se mes gran.

En aquest taller, les activitats es treballen amb ritmes molt tranquils i lentos, interioritzant cada exercici lentament.

Quines EMOCIONS es treballen al Taller d'hivern?

Les emocions que caracteritzen l'hivern son la por, l'angoixa i el dubte i que son expresades generalment amb suspirs. L'expresió de la por es molt important ja que si no la treballam, podem sentirnos paralitzats, i es bloquejadora del cami cap el coneixement.

La por es l'emoció que mes ens limita, per tant, si s'expresa i es supera augmentm moltissim la nostra força interior. Al taller d'hivern treballam la por expressant-la mitjançant el nostre cos.

Per qué t'ajudará fer aquest taller?

Aquest taller t'ajudará a expresar, exterioritzar la por i les inseguretats de manera molt clara.

Aquesta expresió es molt important ja que si no expresam aquestes emocions perdem poc a poc la conexió amb nosaltres mateixos, amb altres emocions. Si la mantenim durant llarg temps dins un mateix, podríem arribar a experimentar neurosis o paranoia, a mes de bloquetjos per conectar amb la vida.

Detalls del próxim Taller d'Hivern

Quan?

xx de Gener

Quin horari?

De 9:30h a 19:00h

On?

Son Tovell - Manacor

Imparteix

Tòfol Salas

Preu

90€

Reserva la teva plaça:

  • Escriu-nos al correu info@centreestaller.com

  • Emplena el seguent formulari i et contactarem

  • Crida'ns al 971 84 42 72 o 665 56 77 82

Et contestarem per confirmar la plaça

Formes de pagament

  • Per Bizum

  • Per Transferència

  • En efectiu o tarjeta al Centre Es Taller

Pots pagar cada taller per separat.

Si vols fer el Cicle de Tallers Estacionals cencer,

pots obtinir un 10% de descompte

¡Sol·licita més informació!

Testimoni del Taller d'Hivern

Taller de Tardor

Taller de Primavera

Taller d'Estiu