Taller Estacional d'Estiu

Centre Es Taller - Manacor

Qué son els Tallers Estacionals del Centre Es Taller?

En aquests Tallers  de creixement personal es realitzan activitats que relacionen el treball corporal, emocional i energètic, fent servir el nostre cos com a vehícle de tot aquest procés d'autoconeixement.

Es basen en el Mètode Cos, Emoció i Conciència  den Tòfol Salas que combina disciplines com la Sofrologia, Cos i consciència, la Teràpia Gestalt, la Teràpia corporal i el moviment sistèmic.

El Taller d'Estiu

Què ens passa durant l'estiu i com ens afecta?

Aquesta estació és l'oposat a l'hivern, i nosaltres també ho vivim així. Si durant l'hivern hem treballat des de la interioritat, a l'estiu ho fem des de la total exterioritat. La característica principal d'aquesta estació és el dinamisme, l'expresió, la creativitat, l'exterioritat, l'amplitud i el ritme.

L'element principal d'aquesta època de l'any és el foc i el color més representatiu és el vermell.

Testimoni del Taller d'estiu

Quina part del COS és l'afectada durant l'estiu?

En l'àmbit corporal, els òrgans més actius són el cor i l'intestí prim, ai com la circulació,  durant el taller es treballa molt la mobilitat, en lloc de la tranquilitat que treballarem a l'hivern. Aquest moviment l'expressa'm desde diferents perspectives: Total llibertat de moviment mitjançant l'expresió del cos, del pensament, de les emocions, etc. 

També treballem l'aspecte corporal a partir del tacte mitjançant l'òrgan de la pell amb l'objectiu d'estimular el nostre sistema nerviós i sistema nerviós perifèric, la circulació cap a la pell i microcirculació capil.lar.

Quines EMOCIONS es treballen al Taller d'estiu?

En l'àmbit  emocional treballa'm per connectar amb l'alegria, la despreocupació i la forma d'expressar-ho és el riure.

Aquest taller és el més divertit del cicle, ja que les activitats estan orientades a connectar amb l'emoció de l'alegria. Deixar que creixi i es desenvolupi l'alegria interna que tenim de nin petit i que d'adults oblidam . Aprenem a obrir-nos i deixar fluir la nostra espontaneïtat i impulsivitat que retenim durant la vida adulta.

Durant el transcurs de les diferents activitats es fa més fàcil la tranferència energètica i ens permetem alliberar-nos, aconseguint així expresar nos amb espontaneïtat.

En què t'ajudarà fer aquest taller?

L'objectiu definitu d'aquest taller es passar-ho bé,  connectar amb l'alegria i generar nous records alegres, perquè  l'alegria es l'expressió del benestar.

Detalls del próxim Taller d'Estiu

Quan?

Dissabte 29 de juny i 30 de juny 

Quin horari?

De 9h del dissabte a les 14h del diumenge

On?

Son Tovell - Manacor

Imparteix

Tòfol Salas

Preu

180

Reserva la teva plaça

Escriu-nos  al correu info@centreestaller.com

Crida'ns al 971 84 42 72 o 665 56 77 82

Si tens ganes de conèixer-te, de créixer personalment i emocionalment, o si vols potenciar la teva emoció de l'alegria, no dubtis en regalar-te aquest taller. 

Escriu-nos!

Taller de Tardor

Taller d'Hivern

Taller de Primavera