Taller Estacional d'Estiu

Centre Es Taller - Manacor

Qué son els Tallers Estacionals del Centre Es Taller?

En aquests Tallers de creixement personal es realitzan activitats que relacionen el treball corporal, emocional i energètic, fent servir el nostre cos com a vehícle de tot aquest procés d'autoconeixement.

Es basen en el Mètode Cos, Emoció i Conciència den Tòfol Salas que combina disciplines com la Sofrologia, Cos i consciència, la Teràpia Gestalt, la Teràpia corporal i el moviment sistèmic.

El Taller d'Estiu

Qué ens pasa durant la primavera i com ens afecta?

Aquesta estació es l'oposat a l'hivern, i nosltres també ho vivim aixi. Si durant l'hivern hem treballat desde l'interioritat, a l'estiu ho fem desde la total exterioritat. La caracteristica principal d'aquesta estació es el dinamisme, l'expresió, la creativitat, l'expterioritat, l'amplitud i el ritme.

L'element principal d'aquesta època de l'any es el foc i el color més representatiu es el vermell.

Testimoni del Taller d'estiu

Quina part del COS es l'afectada durant la Primavera?

A nivell corporal, els organs mes actius son el cor i l'intestí prim, ai com la circulació, i durant el taller es treballa molt la movilitat, en lloc de la tranquilitat que treballarem a l'hivern. Aquest moviment l'expresam desde diferents perspectives: Total llibertat de moviment mitjançant l'expresió del cos, del pensament, de les emocions, etc.

També treballam l'aspecte corporal a partir del tacte mitjançant l'organ de la pell amb l'objectiu d'estimular el nostre sistema nerviós i sistema nerviós perifèric, la circulació capa a sa pell i microcirculació capilar.

Quines EMOCIONS es treballen al Taller de Primavera?

A nivell emocional traballem per conectar amb l'alegria i la despreocupació, i la forma d'expresar-ho es el riure.

Aquest taller es el més divertit del cicle, ja que les activitats están orientades a conectar amb l'emoció de l'alegría, deixar que creixi i es desenvolupi l'alegría interna que tenim de nin petit i que d'adults olvidam. Aprenem a obrirnos i deixar fluir la nostra espontaneitat e impulsivitat que retenim durant la vida adulta.

Durant el transcurs de laes diferents activitats es fa mes facil la tranferència energètica i ens permetem alliberarnos, acconseguint aixi expresar-nos amb espontaneitat.

Per qué t'ajudará fer aquest taller?

L'objectiu definitu d'aquest taller es pasar-ho be, conectar amb l'alegría i generar nous records alegres, perque l'alegría es l'expresió del benestar.

Detalls del próxim Taller d'Estiu

Quan?

xx de Gener

Quin horari?

De 9:30h a 19:00h

On?

Son Tovell - Manacor

Imparteix

Tofol Salas

Preu

90€

Reserva la teva plaça

  • Escriu-nos al correu info@centreestaller.com

  • Emplena el seguent formulari i et contactarem

  • Crida'ns al 971 84 42 72 o 665 56 77 82

Et contestarem per confirmar la plaça

Formes de pagament

  • Per Bizum

  • Per Transferència

  • En efectiu o tarjeta al Centre Es Taller

Pots pagar cada taller per separat.

Si vols fer el Cicle de Tallers Estacionals cencer,

pots obtinir un 10% de descompte

¡Sol·licita més informació!

Testimoni del Taller d'estiu

Si tens ganes de coineixer-te, de creixer personal i emocionalment, o si vols poténciar la teva emoció de l'alegría, no dubtis en regalar-te aquest taller.

Escriu-nos!

Taller de Tardor

Taller d'Hivern

Taller de Primavera