Treball en grup

Centre Es Taller - Manacor

Treballar en grup ens permet aprdendre del altres, experimentar sensacions i emocions que ens trobem al día a día i que no som capaços de gestionar i per aixó evitam afrontarles.

Els exercicis en grup en un contexte de confiança, confidecialitat i profesionalitat, ens permeten expresarnos tal com som, practicar canvis en la nostra actitud que ens permeten viure millor i respetar-nos.

D'aquesta forma que s'aconsegueix interiortzar el canvi pel fet d' experimentar-ho i no nomès de comprendre-ho

Activitats en grup i Tallers del Centre Es taller:

Els Tallers de constelacions familiars es basen en un conjunt de lleis naturals, socials i espirituals que regeixen el funcionament dels nuclis humans, afectant així a les relacions personals de qualsevol tipus.


Més informació >>

Als Tallers Estacionals son Tallers de Creixement personal on es treballa la relació entre cos, emocions i consciència a través de la metodologia CEC. Combinant disciplines com la Sofrologia, Cos i consciència, la Teràpia Gestalt, la Teràpia corporal i el moviment sistèmic.

Més informació >>

Utilitzem el medi aquàtic per a tractar dolencies amb exercicis que li són específics: estiraments, alliberació articular, autolongacions, etc.


Més informació >>

Es treballa en grups de entre 8 i 10 persones. Aquesta activitat té com a principal objectiu prevenir i millorar els problemes físics a través del moviment i millorar la conciència corporal.


Més informació >>