Taller Estacional de Tardor

Centre Es Taller - Manacor

Qué es el Cicle de Tallers Estacionals del Centre Es Taller?

En aquests Tallers  de creixement personal es realitzen activitats que relacionen el treball corporal, emocional i energètic, fent servir el nostre cos com a vehícle de tot aquest procés d'autoconeixement.

Es basen en el Mètode Cos, Emoció i Conciència  d'en Tòfol Salas que combina disciplines com la Sofrologia, Cos i consciència, la Teràpia Gestalt, la Teràpia corporal i el moviment sistèmic.

El Taller de Tardor

Que  ens pasa durant la tardor i com ens afecta?

Pel nostre cicle vital, la tardor és un mes de recolliment, de reordenació de les nostres rutines que hem perdut durant l'estiu, tornem a centrar-nos per començar a interioritzar i connectar amb nosaltres mateixos. 

Durant aquesta estació desenvolupem el nostre sentit de la implicació personal, la nostra responsabilitat i l'autonomia.

Testimoni del Taller de Tardor

Quina part del COS es l'afectada durant la tardor?

Els meridians que afecten al funcionament del nostre cos son els pulmons i l'intestí gruixat i per aixó en el taller de tardor treballem activitats relacionades amb la respiració i activitat pulmonar.

Quines EMOCIONS es treballen al Taller de Tardor?

Les emocions relacionades amb aquesta estació i que treballem durant el taller son la melancolia i la tristesa, i l'expresió d'aquestes és el plor, que si no aconseguim expressar, poden derivar en sentiments de vidu interior i sensació de mancança d'energia i vitalitat. 

Per qué t'ajudarà fer aquest taller?

Aquest taller ens ajuda a acomiadar-nos de temes pendents, que no acabem de mollar per por o per afecció i ens ajuda a fer-ho amb amor. Ens connecta amb el  que estimem i que no podem deixar anar, generant així dependències personals i obstacles que nos ens permeten avançar lliurement.

Detalls del próxim Taller de Tardor

Quan?

Dissabte 18 de novembre de 2023

Quin horari?

De 9:30h a 19:00h

On?

Son Tovell - Manacor

Imparteix

Tòfol Salas

Preu

90€

Reserva la teva plaça:

Escriu-nos: centreestaller@gmail.com

Crida'ns al 971 84 42 72  o 665 56 77 82

Taller Estacional d'Hivern

Taller Estacional de Primavera

Taller Estacional d'Estiu