Teràpia Sistèmica

Centre Es Taller - Manacor

Qué és la teràpia sistèmica?

La teràpia sistèmica estudia els fenòmens de relació i comunicació en qualsevol grup que interaccioni, com per exemple família, amics o feina.

No es tracta d'atendre a un pacient que està malalt, sinó a una persona que té dificultats d'adaptació, de relació, de comunicació i que necessita sortir d'aquesta confusió i veure més clar per on i cap a on es pot seguir caminant. Sostenint els canvis i els propis objectius del pacient i així aconseguir tenir una major perspectiva de la realitat i poder trobar una sortida alternativa.

Es recomana a persones que pateixen una dinàmica familiar distorsionada: confusió de rols, patrons de comportament alterats, etc.

En aquesta teràpia no es necessari la presència de tot el grup sinó que pot participar només un membre.

El canvi d'una de les parts d'un sistema (grup) ens dur a una modificació en totes les altres , donant lloc a un altra configuració del sistema, lo que ens du a canvis de les situacions tòxiques.

Tots tenim problemes i dificultats similars,

la qüestió no són els problemes si com els vivim

Si tens problemes familars, relacions complicades de parella, amics o altres persones que poden influir a la teva vida i estat emocional, et podem ajudar.

La teràpia sistèmica t'ajuda a entendre per qué succeeixen situacions i problemes amb les relacions personals, acceptar-les i saber com afrontar-les, per resoldre-les o canviar-les.

Contacta'ns!